Stukker

Stukker a veszedelmes onlinefegyver.

Friss topikok

  • stukker: Igen.:) (2014.05.21. 18:37) Onlány
  • Kukucs: Egyetertek a Petyaval meg az irasoddal is....mivel mindkettotoknek igaza van. Az egesz orszag buzl... (2012.12.23. 22:43) Oktatási reformunk margójára
  • Pop40: @Gerilgfx: "ennyi erővel te is lehetsz a miniszterelnök, szépen megfésülködsz, majd bejelentessz... (2012.12.14. 21:34) Unortodox fiatalok
  • Kukucs: az long island cocktail te szanalomdozer nem long beach... :) (2012.07.13. 00:40) Édentől keletre
  • Valika kv: Mi a telefon számod?? EFOTT-ról jelentkezünk!!! Minden jót!! (2012.06.29. 00:19) Gyors bejegyzés

Linkblog

Karibi party

2008.08.12. 14:35 stukker

  Már nincs energiám megírni a Cserfott-ot mert legalább három forrás áll eme karibi party megemlítéséről. A lényeg, hogy Discosbalesettől az evésig volt minden ezen a bulin. Az italfogyasztás aggodalomra ad okot. Nem hánytam. Utóbbi időbe nem hányok, ez kicsit zavar, mert csak az alkoholisták nem hánynak. Na mindegy. Igazából remélem hogy most ezt a bejegyzést olvassa Maglóca Szépe is, ugyanis oda szerveztünk bulit szombatra és jó lenne ha tudna róla.:) Mennénk páran.:) Részletek Panka Kapitánytól, őt tessék keresni ez ügyben illetve ide is tehet jelentést. Puszika.

Aztán szerintem rájöttem, hogy ez életem nyara volt, lesz. Tulajdonképpen azt csináltam csak amit akartam. Nem gátolt semmi.

Bécs, VízzeneVirág,Volt,Efott,Cserfesztek,Jámbófeszt,Balaton,Pikántó:) és még csak most jön a hab a tortára: Barcelona. Rohadtul várom. Aztán úgy néz ki, hogy októberben meglátogatom Levit íreknél. Lesz egy 3 napos pókertorna, amin elindulnék és mellette éjszaka végig buliznánk és pörögnénk egy hétig. Szerintem nagyon zsíros lenne.

Egyébként szerintem nem lesz aranyérmünk a kajakosokon kívül. Több pénz kellene a dompingkutatás- és fejlesztésbe. Ez a Phelps gyerek gusztustalan. Meg aki azt állítja hogy annyira tehetséges, hogy egy deka cucc nélkül elindul az olimpia összes sportágába ahol akkora világrekordot dönt, hogy még Pisont Pista is megcsodálná. 30 évesen annyi hormon lesz benne, hogy 2 melle nő majd és így indulhat legalább a női számokban is. Lényeg, hogy szerintem ez az olimpia rohadtul kétarcú egy dolog és bűzlik az egész. Ha háború nincs is, persze a ruszki-grúz meccset leszámítva, azért a pénz háborúja szépen becsempészte magát észrevétlen, mely létrehozza azt a látható dicsőséget és a jövendő hősét, aki nem bukott le. Azt amit egy sportoló képvisel: kitartás, becsület, akaraterő, küzdőszellem, tehát egy életvitel, ehelyett az lett belőle, hogy minél könnyebben és sunyibban érjünk el nem becsületes úton világraszóló eredményt. Köszönöm, nem!  

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://stukker.blog.hu/api/trackback/id/tr65612550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Panki 2008.08.12. 15:33:24

Jelentem:nem vezsi fel a telcsijét, sztem sejti a rosszat!

magloca szepe kommental 2008.08.12. 17:22:35

Drága Gyeremekeim!felvettem a telót,csak lóti-futi van idehaza...szombat ok,jöhettek,háromszöget ne felejtsük,kaját dobok össze ....a dopping,meg sport szövegedhez annyit h ma már dopping nélkül nem megy,az élsport emberfeletti erőt kiván,és emiatt nyúlnak szerekhez...ez köztudott....ebbe nem megyek megint bele ,mert hosszú:-)...akkor szombaton nagy-nagy szeretetemmel várok Rátok...Punker szemüveget,Melcsi csomagot,nem elfeljteni:-)csóközön

stukker 2008.08.12. 21:12:35

viszünk háromszögelnivalót nyugi.:)köszönjük hogy bepofátlankodhattunk.:)

Levi 2008.08.13. 08:39:34

Ja en is melysegesen egyetertek arrol amit a Phelps-rol irtal!! Itt meg el vannak szalva a nepek hogy mekkora uszo meg a rekordok biztos az uj Speedo ruha miatt is vannak!!! A nagy faszt!! Ebben az olimpiaban mar tenyleg sehol sincsenek a tiszta kuzdelem leghalvanyabb jelei sem!!!! A fejem tennem ra en is hogy az NDK-s sportolokhoz hasonloan lesz majd 5-6 ev mulva egy korosztaly aki nemet fog valtani a hhormonok miatt!!!! 8 aranyat 8 vilagcsuccsal ez nem sportteljesitmeny hanem egy kibaszott vicc!!! Na jolvan nem huzom fel magam mer ez gusztustalan ami megy!!! Sulyemelesben egy 17 eves leany 135 kilot szakitson??? Legjobb formamban 10 ev mindennapi egyzes utan bele birtam nyomni egyet a 95 kgba!!!! Akkor mirol beszelunk????
süti beállítások módosítása