Stukker

Stukker a veszedelmes onlinefegyver.

Friss topikok

  • stukker: Igen.:) (2014.05.21. 18:37) Onlány
  • Kukucs: Egyetertek a Petyaval meg az irasoddal is....mivel mindkettotoknek igaza van. Az egesz orszag buzl... (2012.12.23. 22:43) Oktatási reformunk margójára
  • Pop40: @Gerilgfx: "ennyi erővel te is lehetsz a miniszterelnök, szépen megfésülködsz, majd bejelentessz... (2012.12.14. 21:34) Unortodox fiatalok
  • Kukucs: az long island cocktail te szanalomdozer nem long beach... :) (2012.07.13. 00:40) Édentől keletre
  • Valika kv: Mi a telefon számod?? EFOTT-ról jelentkezünk!!! Minden jót!! (2012.06.29. 00:19) Gyors bejegyzés

Linkblog

Műanyag

2008.08.22. 16:12 stukker

  Azt hiszem a csodák ideje lejárt. Gyanakvás, gúny, irigység, látszat. Nincs megnyugvás, nincs béke, nincs harmónia. Sportban a bunda, csúcsban a dopping, szerelemben a szerető, elvekben a tervek,háborúban az olaj, érdekben a pénz, mely megbúvik akárhova mész. Álmodni csak a tévében merj. Ahogy telnek az évek, szertefoszlanak a vágyak az álmok, gyerekkori mesék melyeken már csak nevetni tudunk, mind eltűnnek. Az élet göröngyös mély barázdái dobálnak összevissza, csak védekezni próbálunk ellene ideig óráig. Az ember egyre edzettebb, a jónak nem örül, a rosszat tudomásul veszi. Emberek kiket magunk mellett tudtunk eltűnnek, elvesznek, elmennek. A hiány, az emlék, a történetek, melyek maradnak. Szaggatott sorok, szaggatott történetek. Nem áll össze az egész. Mégis valami miatt szép lassan továbbélsz. Érből patak, patakból folyó, még ha semmit se teszel a végén folyóból tengerbe veszel. A ma álmai holnapra csalódott szenvedést váltanak ki. Amit szeretnél, elérhetetlenné válnak. Mégis felállsz, összeszeded magad, majd továbbállsz. Bukásból bukásra vagy ítéltetve, a két bukás közötti átmeneti siker, melyet úgy hívnak remény, az ami éltet. Nos, amiket itt leírtam az egy tipikus magyar ember lelkiállapota. Meg néha mindenkié. Műanyaggal nem akarok már dobálozni, ami igazi és ami fontos maradjon, a többi hulljon. Dolog, tárgy vagy ember, mind egyre menjen. 

Vakációzni indulunk vasárnap. Barcelóna a terv. Semmire se akarok gondolni csak arra, hogy a lehető legjobban érezzem magam, a lehető legszabadabban és hogy biztonságban hazaérjünk. Európa egyik legszebb tájain fogunk keresztülhaladni tehát jobb ha az ember kiértékeli minden percét,  itthon lesz idő visszasüllyedni a mocsárba.    

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://stukker.blog.hu/api/trackback/id/tr83627938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magoca szépe kommentál 2008.08.23. 07:29:15

......Minden fejben dol el!!!.....csók a csapatnak(Graszia Szenyorita-koszonom kisasszony,mi mindenre ezt hazsnaltuk,egy kis ssegitseg,hatha jol jon:-))

Panki 2008.08.23. 08:34:54

Tomikám..ez szép volt!!!!!!!!!!

Levi 2008.08.23. 10:53:19

A regi elvek amiket a szuleink probaltak belenkverni mara mar szart sem ernek!!! Magyarnak lenni ma mar nem olyan jo mint regen es nem szol mar a himnusz se annyit ennek a valaha volt nagy sportnemzetnek mint amikor meg mindenki egykent szurkolt a sportoloknak!!! Minden teren a penz iranyit es az az emberek mar semmiben nem latjak oromuket!!! En ma Boldog vagyok mert vegre lathatom es megolelhetem azt aki a legfontosabb nekem es talalkozhatok a barataimmal!!! Ez minden havi fizetesnel legyen az akar mekkora is nagyobb oromet okoz!!!! Szabadsaaaaaaag!!!!!!!!!!

Zoli 2008.09.08. 04:06:08

Ez nagyon jó.Tetszik.Üdv.
süti beállítások módosítása