Stukker

Stukker a veszedelmes onlinefegyver.

Friss topikok

  • stukker: Igen.:) (2014.05.21. 18:37) Onlány
  • Kukucs: Egyetertek a Petyaval meg az irasoddal is....mivel mindkettotoknek igaza van. Az egesz orszag buzl... (2012.12.23. 22:43) Oktatási reformunk margójára
  • Pop40: @Gerilgfx: "ennyi erővel te is lehetsz a miniszterelnök, szépen megfésülködsz, majd bejelentessz... (2012.12.14. 21:34) Unortodox fiatalok
  • Kukucs: az long island cocktail te szanalomdozer nem long beach... :) (2012.07.13. 00:40) Édentől keletre
  • Valika kv: Mi a telefon számod?? EFOTT-ról jelentkezünk!!! Minden jót!! (2012.06.29. 00:19) Gyors bejegyzés

Linkblog

Eurotrip 2008

2008.09.04. 00:30 stukker

  Tagok: Zoli, Kata, Kakszi Lajos, Panka, Dió, Timi, Levi, Mesti és Én. Ebből Zoli és Kata Barcelonánál továbbszáguldottak Madridba.

Cél: "Haver egy... " Tata-Barcelona-Tata. 

Augusztus havának 24. napjában délután 6 óra fele elvette kezdetét a nagy túra és ezzel együtt a nagy ivás. Levi vezetett, így Mestivel úgy gondoltuk hátul meghúzzuk magunkat és szép lassan, módjával, úrasan eliszogatunk. Milán elől navigált, így ő nem igen láthatta, hogyan, milyen tempóban iszogatunk. Csak egy ember kontrollált minket, méghozzá Panka, ő ugyanis mellettünk ült és vigyázhatott volna ránk, ha tudott volna. Szóval, lényeg a lényeg, Mestivel a teleportálást választottuk és azt hiszem nagyon jól tettük. 26 doboz sör és egy üveg jégerecske repített el minket a Como-i tóhoz illetve egyéb szende álmok kapujához. Mindenki fáradt volt és kialvatlan és vagy részeg. Camping keresés, Sátorállítás, Ivás, Fürdés, Főzés majd nekem olyan délután 3 tól szende egészen sötétedésig. Előtte azért Levivel gondoltuk bemegyünk a városba ami ugyan kicsit messze volt, de ezt egy taxizással próbáltuk volna legyűrni. mindjárt fogadtunk. 5 eurót nyertem azzal hogy 20 perc alatt senki se vett fel minket. (Éreztem, hogy részeg büdös embereket, papucsba és félmeztelenül nem igen vesz fel senki). Este pacsáltam egyet aztán káosz. 

Második nap nekivágtunk a maradék útnak, Milánon keresztül. Itt eltévedtünk. Aztán tengerpart Arenzánónál. Itt pacsáltunk, söröztünk (ezt inkább írnom se kellene ugyanis ez konstans volt), jégkása, puccér csajok nézegetése, csálcsorgatás, feleségkinézés és a többi. Arenzánó után Campingkeresés, előtte bevásárlás. Mindenki megvette a maga kis szeszdózisát, ugyanis este éreztük, hogy a Dió szülcsinapján mindenki iszik pár kortyocskát. Egy olasz kis faluban szálltunk meg, ami roppant hangulatos volt, főleg hogy a hegy tetején helyezkedett el. Sátorállítás, főzés. Pankával papírokat intéztünk és mellesleg söröket is vásároltunk. Konkrétan 20at. A papír kitöltés nagyon mókás volt, ugyanis olyan adatokat is elkértek amiről nem is tudtam hogy léteznek, ez aztán odáig fajult, hogy teljesen kitalált, nonfiguratív adatok kerültek be a csamping adatbázisába. A sör sajnos kevésnek bizonyult, így majd egy óra múlva, újabb 20 sört vásároltunk, aminek annnyira megörült a hölgytulajdonos, hogy 24et adott. Sajnos elszabadult egy kicsit a buli. Valószínű hogy a campingbe mindenki minket hallgatott. A kajafőzés kicsúszott a kezünk közül, de végül olyan 11 óra körül sikerült kajálni, ami elég finom lett Levi jóvoltából. Aztán volt vaddisznó is. Állandó reszketésben tartott minket, kivétel a Levit, aki a sátorhelyet körbehugyozta, mondván 23 éve a fák alatt pisál. A holland szomszéd valószínű wcbe pisál 23 éve, mert ő átjött szólni, hogy szerinte itt is a wcbe pisikélnek az emberek. Szóval kisebb konfliktus után talán enyhült a nemzetközi légkör. Apropó Wc! Olasz Wc. Ez a guggolós. Én különböző pózokba szartam rajta, ha rávitt a kényszer, de ez egyszerűen borzasztó. Lehet szültem is rajtuk. Mindenesetre párszor káromkodtunk eme nyugati pöcegödör láttán. Voltam már Olaszországba, de akkor nem emlékszem hogy ennyiszer ilyen Wc-re bukkantam volna. Már pedig nálunk ez kapitális probléma volt. Milán többek között itt lett Kakszi Lajos. Benzinkutakon elhangzott leggyakrabb párbeszéd: "-Milán szarni mész?, -Mit gondolsz, menten befosok. -Várj, megyek én is." 

 

Na majd folytatom, elfáradtam, és kurva sok minden lenne...    

  

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://stukker.blog.hu/api/trackback/id/tr88647455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pankita 2008.09.05. 08:50:53

Életem Flótija! 11kor az a kaja még csak egy pajzán gondolat volt,kérdezd meg a Milit!
süti beállítások módosítása