Stukker

Stukker a veszedelmes onlinefegyver.

Friss topikok

  • stukker: Igen.:) (2014.05.21. 18:37) Onlány
  • Kukucs: Egyetertek a Petyaval meg az irasoddal is....mivel mindkettotoknek igaza van. Az egesz orszag buzl... (2012.12.23. 22:43) Oktatási reformunk margójára
  • Pop40: @Gerilgfx: "ennyi erővel te is lehetsz a miniszterelnök, szépen megfésülködsz, majd bejelentessz... (2012.12.14. 21:34) Unortodox fiatalok
  • Kukucs: az long island cocktail te szanalomdozer nem long beach... :) (2012.07.13. 00:40) Édentől keletre
  • Valika kv: Mi a telefon számod?? EFOTT-ról jelentkezünk!!! Minden jót!! (2012.06.29. 00:19) Gyors bejegyzés

Linkblog

Egy hét

2012.06.21. 00:56 stukker

   Eléggé régen írtam magunkról. Szóval megpróbálom röviden összefoglalni mi is történt ezalatt a röpke egy hét alatt. Fontos változás, hogy a Strip-en lakunk, így minden megfogható közelségbe került. Ez viszont azzal a hátránnyal is járt, hogy így többet tudtunk pókerezni. Sajnos póker terén egyelőre nem sikerült eredményt felmutatnunk. Nekem a kezdeti plusz után, tegnap bejött egy nagyobb bukó, de hát van ilyen sajnos, viselnünk kell. Norbival már csak nevetni tudunk a leosztásokon és a játékosokon, egészen elképesztő pókeres mezőny van itt Vegasban. Remélem azért megindul mindkettőnknek szépen felfelé.

   Az étkezést itt helyben a hotelban oldjuk meg, egy Buffet nevezetű étkezdében, ahol egy konkrét összeg fejében azt eszel és annyit amennyit csak akarsz. Van mindenféle enni- és innivaló, meleg és hideg étel egyaránt, ezenkívül gyümölcsök is. Így általában a napunk úgy néz ki, hogy felkelünk, letusolunk aztán lebattyogunk a Buffetba enni, ezután pedig kávé mellett megnézzük a meccseket. Utána pedig elmegyünk „dolgozni” a Bellagioba vagy Rioba. Én eddig a Bellagioba csak nyertem, a Rioba pedig csak buktam. Rengeteg ismert póker játékossal találkoztunk, többek között az életképtelennek tűnő Isildurtól kezdve a rokkant kocsival járkáló Doyle papával. A Bobbys Roomban mindig van pár ismertebb nagyágyú, akik óriási téten játszogatnak.

   Na de az étkezésről jut eszembe, hogy mennyi elhízott ember van itt kint Amerikában. Tényleg szembetűnő az elhízott társadalom és vele együtt a gusztustalan fogyasztási szokásaik, melyek számunkra földi halandóknak eléggé visszataszító látvány tud néha lenni. A kaszinókban éjjel-nappal tolják bele a pénzt a különböző észjátékokba, kockától a gaminátoron át a rulettig. Az elhízási problémáikat nem csodálom nagyon, hiszen olyan adagokat adnak egy átlag amerikai konyhán, hogy azt normális ember nem tudja megenni még ha megszakad sem. Na ők megeszik, mi meg kerülgethetjük őket nap, mint nap az utcán. Sose volt semmilyen előítéletem a kövér emberek ellen, de itt igen is ők tehetnek arról, hogy ennyire sokat esznek és mértéktelenül.

   Amúgy egész Vegas belvárosa tényleg olyan, mintha egy fesztiválon korzózna az ember. Kaszinó kaszinót követ egymás után és mindegyikből hangosan szól a zene az utcára, ami olyan mint fesztiválokon a különböző zenei sátrak. A kaszinók városok a városban. Boltok, medencék, játéktermek végeláthatatlan hada, szórakozóhelye is van mindegyiknek, ezenkívül éttermek, bárok, gyors kajáldák sora. Minden nap buliznak az emberek, teljesen mindegy milyen nap van, hiszen itt az nem számít, minden nap ugyanabból áll itt a stripen. Amúgy mindenki mosolyog, kedves, barátságos, kicsit hippi, kicsit hülye, kicsit szét van esve, de amúgy még nem volt kellemetlen szituáció amibe kerültünk volna. Tegnap mi is megittunk pár gin tonicot és körbenéztük a helyeket. Mellettünk a Harrahs előtt van egy színpad, ahol egész nap koncertezik valamilyen teljesen elvetemült banda. Pár napja szkafanderbe tolták a srácok – le is fotóztam -, ahol a frontember körbejárta a pultot, majd bement a kaszinóba és onnan énekelt.:) A pultban olyan mixerek vannak, hogy nem hittünk a szemünknek tegnap, amikor a koktélokat csinálják és dobálják a levegőbe az üvegeket. A srác gyakorlatilag egy brazil kört csinált egy szesszel teli üveggel. Nagyon látványos. Az útlevelet mindenhol nézik, nagyon komolyan veszik a 21 éves korhatárt.

  A másik dolog ami itt furcsa első látásra, de aztán megszokja az ember, az a nyilvános prostitúció, örömlányok jelenléte. De ha Vegasba van az ember egy hetet, akkor már nem is olyan furcsa, olyan mintha ők is csak megélni akarnának valahogy itt a sivatag közepén. Amúgy szorgos mexikóiak az utcán terjesztik a különböző lányokról készült képeket, amelyek kicsit olyanok, mint régen gyerekkoromban az autós kártyák voltak; az nyert akinek nagyobb lóerős autója volt, na itt a karosszéria a nyerő. Gyakorlatilag olyan újságok vannak – amiket úgy terjesztenek, mint máshol a New York Times-ot -, hogy tematikusan közlik a különböző szexuális szolgáltatásokat.

   Amúgy ma már nem játszunk, holnap pedig el akarunk menni a Mead-tóhoz, a Hoover-gáthoz és a közeli helyekre egyet kikapcsolódni. Jót fog tenni. Mindenkinek szép napot!  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://stukker.blog.hu/api/trackback/id/tr1004601833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása