Stukker

Stukker a veszedelmes onlinefegyver.

Friss topikok

  • stukker: Igen.:) (2014.05.21. 18:37) Onlány
  • Kukucs: Egyetertek a Petyaval meg az irasoddal is....mivel mindkettotoknek igaza van. Az egesz orszag buzl... (2012.12.23. 22:43) Oktatási reformunk margójára
  • Pop40: @Gerilgfx: "ennyi erővel te is lehetsz a miniszterelnök, szépen megfésülködsz, majd bejelentessz... (2012.12.14. 21:34) Unortodox fiatalok
  • Kukucs: az long island cocktail te szanalomdozer nem long beach... :) (2012.07.13. 00:40) Édentől keletre
  • Valika kv: Mi a telefon számod?? EFOTT-ról jelentkezünk!!! Minden jót!! (2012.06.29. 00:19) Gyors bejegyzés

Linkblog

Utazás

2008.01.31. 19:19 stukker

   Megjött a kedvem a kis kirándulásra holnap. Nem csak a kicsikhez de a nagyokhoz is. Holnap hajnalba síelni megyünk, nem messze csak ide a baráti szomszédainkhoz, Szlovákiába. Nem nagy út, nincs messzebb, mint a Tata Miskolc távolság, de mégis külföldre megy az ember ebben a határtalan világban. Nem kell ahhoz mesterséges úttorlasz, hogy mégis elfogja az embert az a kiváncsi, furcsa érzés, mikor átlép jól megszokott nyelvi közösségéből a bábeli őskáoszba. Az ember bámulva tekint ki a telepakolt autó üvegablakából a kinti mezőkre, rétekre még ha azok ugyanolyanok is mint az otthoni parcellák, de most minden más, minden új és minden varázslatos. Mintha mindannyian egy új Kolombuszok lennénk a magunk kis felfedezetlen világunkban, félve attól, hogy nem biztos látja e még az ember a szemé elé táruló szokatlan új dolgokat, mindent megpróbál elraktározni e felfedező expedíció alkalmával. Minden csodás és egyszeri, olyan mint a megszülető gyermeknek a környezete. Mindent bámulva és csodálkozva tekint meg, mintha most venné először észre. Az a hajthatatlan kiváncsiság, az ismeretlen megismerhetőségének ereje az ami taszítja az embert és gondolkodás nélkül sodorja előre minél messzebb a megszokott kis világából a felfedezésre váró minden egyes négyzetméternyi helyre. A fiatalságnak ez az ősereje mikor találkozik a szabadság érzésével, akkor van az emberben egy robbánásig feszített energia, egy olyan energia ami semmi máskor nem ismételehető meg csak e két tényező szerencsés összetalálkozásával. Ez az amikor a világot akarod meghódítani magadba, és azt érzed hogy most te lovaglod és irányítod a sors kerekét, végre te vagy felül. Nincs más probléma, dolog melyre figyelned kellene, csak irányítani, vezetni előre és megtörni az ellenálló erők minden kezdeményezését, mely ellened irányul. Ezt az érzést remélem vasárnapig.

Addig is az albérlet irányítását Bandeszra bíztam, remélem jó választás volt és nem játsza el a bizalmamat.:) Mestire mást bíztam, félek hogy hiba volt, mert nem vagyok biztos hogy képes lenne 3óránál tovább kibírni hogy ne igya el a friss ropogós fizetését. Panka is kapott egy megbizatást, de előre jelezte, hogy nem tudja teljesíteni ezt a Missziót. Kareszre nem bíztam semmit mert a legutolsó információim szerint megpróbálja meginni a pénteket is mint napot. Bandinak BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, Mestinek meg BOLDOG NÉVNAPOT, hívjátok meg sokan sok mindenre e két becses legénykét. Zsófinak meg jobbulást kívánok szombatra, mert Baj fölött állítólag óriási kettős fronthatás várható.

Ha esetleg nem térnék vissza akkor a Kávéba legyen a temetésem és mindenki igyon rám egy Graffitsot (alattomost a sügérek kedvéért).   

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://stukker.blog.hu/api/trackback/id/tr3319982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsöfi 2008.02.01. 08:41:13

Én jól vagyok, bakter, csak egy kicsit éhes!!
süti beállítások módosítása