Stukker

Stukker a veszedelmes onlinefegyver.

Friss topikok

  • stukker: Igen.:) (2014.05.21. 18:37) Onlány
  • Kukucs: Egyetertek a Petyaval meg az irasoddal is....mivel mindkettotoknek igaza van. Az egesz orszag buzl... (2012.12.23. 22:43) Oktatási reformunk margójára
  • Pop40: @Gerilgfx: "ennyi erővel te is lehetsz a miniszterelnök, szépen megfésülködsz, majd bejelentessz... (2012.12.14. 21:34) Unortodox fiatalok
  • Kukucs: az long island cocktail te szanalomdozer nem long beach... :) (2012.07.13. 00:40) Édentől keletre
  • Valika kv: Mi a telefon számod?? EFOTT-ról jelentkezünk!!! Minden jót!! (2012.06.29. 00:19) Gyors bejegyzés

Linkblog

Értékes

2008.06.08. 16:08 stukker

  Túlestünk két nehéz napon. 2 hányás két nap alatt. De a tegnap tényleg jó volt, bár a végére összeesett a banda, illetve mindenki rókázott, kivétel a kex, mert ő vezetett. Azt hiszem Kex meseautója odafele megmente a 110et, mindenki kiabált, mint a vidámparkban. Aztán Karesz telefosta az erdőt. Ezt is mindenki tudja. Na de. Az út végig mókásra sikerült, ment az egymás szopatása, amiből Karcsi jött most ki vesztesként, különösen a cigislukkolás ment neki nagyon. Dad minden ház kocsma, Császáron pedig mindenki Ganxta. Csá Ganxták.  Radó Tomika, szívem egyetlen királynője, olyan aranyosan tájékozódik emberek között, hogy majdnem ott is hagytuk egyszer. Odaérkezésünk pillanata, örömújongásba csapott át. egyetlen lélek nem volt a placcon. Aztán Radó felderített megint. A srácok ismertek már minket. 6 talaj részeg ember szállt ki az autónkból. Ezért kérdezte a gyerek a Radótól: "Ja, csá, nem ti jöttetek Tatáról?" Hát dehogynem, persze. Sör, vodka, cigi, szesz minden mennyiségbe, csak mi jöhettünk Tatáról. Aztán elkezdődött a betoszoda. Mindenen visítottunk. "fogd már meg a faszt". Ákos megfogta. Én nem mehettem emberek közelébe, mert állítólag kompromitáló voltam. Aztán találtam tollat. Pin(a)-kóddal aludtam karomon, úgy érzem ezzel nagyot újítottam a  tetkóművészetben. Olyan képeink vannak hogy azt hiszem lehet izgulni a jövőnkkel kapcsolatba, ha ezek kikerülnek a birtokunkból. Voltak hastáncosok, mazsorettesek, volt pörkült, voltak lovak, volt ingyen sör, voltak csajszik. Jó lenne elhúzni a picsába egy-két hétre valahá, mert nagyon ki van a tököm. Önbizalmam a nullával egyenlő, király lenne ismeretlenek közé beereszteni ismerkedni, hogy mire vagyok képes. Szerintem betosznék, az menne. Az, hogy kétszer odaadok mindent és mind a kétszer csak vesztettem és szopok, nem sok örömet okoz. Elegem van az olyan kifejezésekből, mint aranyos, jófej, okos, értékes, jó apa és a többi buzi nyomorék jelzőből. Igazi lúzer vagyok. Annyira értékesnek érzem magam, hogy csuda, kipattanok a sok erőtől ami lakozik bennem. Na majd ha levizsgázom, ott lesz a Volt. Meg Vízzene. Szerdán kombinált vizsgázom, kedden meg még "csak" vizsgázom, kurvára kellene tanulnom, de ha ma lesz póker akkor elmegyek játszani, mert ahhoz van egyedül kedvem, illetve a dugáshoz, de ez nem valósulhat meg.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://stukker.blog.hu/api/trackback/id/tr7509808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Panki 2008.06.08. 21:41:14

Drágám!( a "drága " jelző az szabad vagy az is offos??)Egy élmény voltál a Tatukoncerten, egyigazi ugrabugra, bézbolsatyekos, pogozos, magában telipofával röhögős, komolyan mondom az h Luzer, az nem (!!)arra uj szó kellett volna:DDDDDDDDIszonyatosan röhögtem.Mármint rajtad.A kinyalta a Lacko a füleddel mivan?Az smafu?Maraggyámámeg!Jó Tancsit!A héten rolandozhatunk egyet, when you think..

Panki 2008.06.08. 21:49:57

IF IF IF IF If IF IF IF If Szkuuuzi!
süti beállítások módosítása