Stukker

Stukker a veszedelmes onlinefegyver.

Friss topikok

  • stukker: Igen.:) (2014.05.21. 18:37) Onlány
  • Kukucs: Egyetertek a Petyaval meg az irasoddal is....mivel mindkettotoknek igaza van. Az egesz orszag buzl... (2012.12.23. 22:43) Oktatási reformunk margójára
  • Pop40: @Gerilgfx: "ennyi erővel te is lehetsz a miniszterelnök, szépen megfésülködsz, majd bejelentessz... (2012.12.14. 21:34) Unortodox fiatalok
  • Kukucs: az long island cocktail te szanalomdozer nem long beach... :) (2012.07.13. 00:40) Édentől keletre
  • Valika kv: Mi a telefon számod?? EFOTT-ról jelentkezünk!!! Minden jót!! (2012.06.29. 00:19) Gyors bejegyzés

Linkblog

Corvinkávé

2008.10.23. 19:45 stukker

  Kedden Vikivel és Zsófival beszélgettem sokat, amiből egy véletlen folytán berúgás lett a vége. Mindenesetre jól éreztem magam. Orsival is sikerült találkozni, aki éppen névnapját ünnepelte és alkalomnak megfelelően nagyon részeg volt. Whiskyt ne igyatok sörrel mert csak 500Ft a sátán kocsmájában. Erőt kapsz az árakon és nem nézed a pénztárcádat csak vedelsz amíg tudsz. Erre rátett még, hogy volt ott valami nagy lúzer srác, aki ráment Zsófira illedelmesen aminek nagyon örültem mert folyamatosan itatott minket. Aztán ránk hagyott egy pezsgőt. Jól jártunk vele. Szerdán azaz tegnap újra Tatán voltam. Annyira megörültem, hogy Mestivel és Pankával elterveztük, hogy beugrunk a Kávéba. Karesz tanult, mert egy LÁNY. Arra hivatkozva nem jött el, hogy volt olyan amikor két héttel ezelőtt én is otthon maradtam egy szombat estén. Precedenst teremtve kihúzta magát a szarból. Lényeg, hogy a kávéház tele volt 18 éves és annál fiatalabb hölgyekkel. Imádja az ember amikor az Eötvösbe szünet van. Ellepett minket egy raklap tini. Mestivel meggyjött a kedv az italozáshoz és nekiláttunk az üvegnek. 10 órakor automata. A többit lehet sejteni. Ja igen, Mesti megírt 15 sort Kexnek angolból. Ezenkívül a szemüveget átneveztük gecipajzsnak, a sok titkárnős pornófilm láttán. Kanálék érkezése már homályban maradt, valamikor lemnetem értük de másfele vitt az utam, aztán rátaláltunk egymásra. Elmagyaráztam valakinek, hogy a Graffits miért Graffits. Mert magam után neveztem el. Csak szerényen. Aztán Tircsivel összekaptam, szétbaszott az ideg tőle, de azért lenyugodtam, és talán ő is megbánta tetteit. Remélem. Megismertem Dóri nevezetű lányt, akivel beszélgettem pár szót meg beleraktam egy vödörnyi szeszt. He dikk, leitattam, majd elhagytam.:) Sajnos én is meggyrogytam és Pankával hazatántorogtam.

   Ma Mestivel kávéztam, beszélgettünk, majd olvasgattam egész nap. Este pedig lesz Robert de Niro film ami sztem nagyon jó, rohadt vicces. És holnap. Holnap pedig VK buli. Előtte kellene egy közös ivászat valahol, akár tópart is, ha az idő megengedi. Ja meg váltanom kell Zlotyit. Családom magamra hagy szombattól, valahogy meg kellene oldanom ezt a vasárnap reggeli Pestre menést. Valaki egy fuvar?   

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://stukker.blog.hu/api/trackback/id/tr79728639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kuki 2008.10.26. 00:38:52

Csak az a fontos haver hogy jol erezd magad!!!
Jo utat!!

stukker 2008.10.26. 01:42:05

Köszi!!!
Majd küldök képeket ha hazajöttem.
süti beállítások módosítása