Stukker

Stukker a veszedelmes onlinefegyver.

Friss topikok

  • stukker: Igen.:) (2014.05.21. 18:37) Onlány
  • Kukucs: Egyetertek a Petyaval meg az irasoddal is....mivel mindkettotoknek igaza van. Az egesz orszag buzl... (2012.12.23. 22:43) Oktatási reformunk margójára
  • Pop40: @Gerilgfx: "ennyi erővel te is lehetsz a miniszterelnök, szépen megfésülködsz, majd bejelentessz... (2012.12.14. 21:34) Unortodox fiatalok
  • Kukucs: az long island cocktail te szanalomdozer nem long beach... :) (2012.07.13. 00:40) Édentől keletre
  • Valika kv: Mi a telefon számod?? EFOTT-ról jelentkezünk!!! Minden jót!! (2012.06.29. 00:19) Gyors bejegyzés

Linkblog

Beteges 2. Levinek:)

2008.04.15. 16:34 stukker

  "Ha kérdezik hol vagyok, mondhatom megvagyok. Emlékek őrződnek, hol nem volt mit, törölhet, más meg örülhet, meg nem ölhet. Mégis szavaknak ereje, Istenek veleje, mondandom kezdete, áthathat verseket, árthatnak embernek. Kezem szalad előre, nem szabad jövőre, erőre gerjednem. Parázson melegített lángnak levegőbe szórt árnya hevített messze nyárba. Mint a vízben, csukott szemmel kapálozva haladhatsz csak jobbra balra, vízfelszínre felbukkanva, nem érhetsz a levegőbe. Se embernek nem parancsolhatsz se itt se holtan, problémádig az égig tolva, bambán sandikálsz majd holnap, már ha jól van. Addig ne feledd hol vagy, vagy ha jobb a holnap se nézd meg, hogy halad a hónap. Ezerszer eszelsz emberek emlékén, mit meszelt cementtel kezelsz, még ha semmit se veszel ezen a hétvégén. Cement vagy ne feledd. Ha gyenge vagy elfújhat a szél, míg jobb nap kél, mit mindennap remél és egyetlen egy sem kímél. Ha erős vagy házakat tartasz össze, melyben társakat tartasz közre, és a szél útjába nem fér, e parányi emberi tér. Boldognak nem tűnhetsz, ha melletted valakit nem tűrhetsz, addig e földön könnyen eltűnhetsz, más emlékében nem tündökölhetsz, örökké eltávolodsz önmagad káoszától, miatyánk mennyei kozmoszából. Ne akard tudni mit érsz, ha semmit melléktermékbe nem kérsz, még ha mások vinnyogó szemeitől olyannyira is félsz. Légy magadnak egyszerűen, tökéletesen, hát hulljon a férgese, mérgesen, ha távolodva érzed egyetlen ember gyümölcsének tekercsét, mely ha annyi széptől ránt el, hát vágd fel. Rakd a szavakat össze, egymás mellé és állj fel ha befejezted ezen emberi szlenget, mely fejedben keresve nem hagyott este, feküdve az ágyon emberi lángon. Tett magad a középpontba, onnan el ne moccanj, mint egy rokkant, melyet bosszant hogy odaraktak egy emberi műszobornak, melyet tologathatsz összevissza,  ő marad a gyújtópontban."        

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://stukker.blog.hu/api/trackback/id/tr66426770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kukk 2008.04.15. 19:48:55

Koszonom!!! De ezt biztos hogy nekem irtad mert egy arva kukkot se ertettem belole...Magdinal nem az elemzes volt az eros oldalam...:-)))

Zozibácsi 2008.04.16. 08:26:15

:)

Kukker! Eszter mamiját politikai beállítottsága miatt is imádni fogod, hehe...

stukker 2008.04.16. 10:55:36

Nem hinném h a politikai beállítottság segítene majd a levi helyzetén akkor.:)
Az első éjszaka után úgyis ki leszünk takarítva, hiába kiabál vissza a levi az utca végéből majd h :"de hát egy fronton állunk!!!" Takarodjatok!!!!!:)
süti beállítások módosítása