Stukker

Stukker a veszedelmes onlinefegyver.

Friss topikok

  • stukker: Igen.:) (2014.05.21. 18:37) Onlány
  • Kukucs: Egyetertek a Petyaval meg az irasoddal is....mivel mindkettotoknek igaza van. Az egesz orszag buzl... (2012.12.23. 22:43) Oktatási reformunk margójára
  • Pop40: @Gerilgfx: "ennyi erővel te is lehetsz a miniszterelnök, szépen megfésülködsz, majd bejelentessz... (2012.12.14. 21:34) Unortodox fiatalok
  • Kukucs: az long island cocktail te szanalomdozer nem long beach... :) (2012.07.13. 00:40) Édentől keletre
  • Valika kv: Mi a telefon számod?? EFOTT-ról jelentkezünk!!! Minden jót!! (2012.06.29. 00:19) Gyors bejegyzés

Linkblog

Itt van az ősz, itt van újra

2008.09.08. 13:05 stukker

  A hétvége pikantósra sikerült, nem szeretném különösebben tárgyalni. Mondhatni végigittam. Említésreméltó Árpi nagyon szívélyes vendéglátása, kertipartija. Sütött-főzött nekünk. Utólag is köszönöm a meghívást. Innen aztán szörf, aztán pikantó, aztán részeg Robikával való találkozás, illetve meztelen Kanál bezsélgetése Raki barátnőjével. Aztán hazaszállított valamelyik Bokor, ugyanis rámjött a hígfosás, aztán futás a körforgalomtól. Vasárnap szüretelés családdal, közben világraszoló tervek születése, életkedv előkerítése. Ebben közrejátszott az is, hogy apukám olyan finomat főzött este, hogy életembe se ettem ilyen finomat, ezért pedig külön köszönet jár neki is. Este filmnézés, Császárok Klubja, majd Utolsó tangó Párizsban Marlon Brandóval. 1 óra alvás, aztán irány a vasút, ahol Mestivel feljöttünk Pestre. Szakadó eső, tömeg, kosz, Budapest. Utálom. 10 percig áztam az esőben miután nem tudtam a villamosperonról az aluljáróba eljutni. Aluljáróba állt a sor a villamoshoz. Nagyon baba. Összehasonlítva a napsütötte Barcelonával, Budapest megérdemelne egy Európa Kultúrálatlan Fővárosa Díjat. A kedvem nem volt túl vidám, míg össze nem találkoztam kedves csoporttársaimmal. Csütörtökön lesz egy nagy találka. Gabesszal megittunk egy sört a Mr-be, mert már régen voltunk ottan. Itt megbeszéltük, hogy közös franciaórára fogunk járni. Krakkóba szerveznek a csajok ősszel kirándulást és kihozták 15000 Ft-ra a szállást és az utazást. Azt hiszem ezt sem lenne szabad kihagynom és nem is fogom. Ügyesek na. Minderre rá még az órák is érdekesnek tűnnek, főleg hogy most mindegyik rövid volt.:) Lényeg, hogy amilyen rosszul kezdődött a nap, most annyira tele lettem életkedvvel és a sulihoz is kezd megjönni az erőm. Mindezt a kedves csoporttársaimnak tudom  be. Tudom hogy olvastok, jegyzetkérések miatt vagyok csak ilyen kedves veletek.:) Na jó nem...:)   

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://stukker.blog.hu/api/trackback/id/tr55653770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anikó · http://www.sziszo.blog.hu 2008.09.08. 19:01:58

Helyesbítenék: "Árpi nagyon szívélyes vendéglátása Sütött-főzött nekünk." !jav.: ) egy darabig.., majd megunta és átadta Anikónak eme remek feladatot!
Többi stimmel!

kölcsön játékos 2008.09.09. 11:54:17

Krakkói hostel ajánló:
www.atlantishostel.pl/home.htm

Jó kis város.Vannak nagyon combos söritaljaik 10% környéki alkohol tartalommal:-)
süti beállítások módosítása